Місто

​У Житомирі за 1,3 млн грн прочистять русло річки Крошенка, яка підтоплює житлові будинки

28 November 2018, 16:57

У Житомирі прочищають русло річки Крошенка. На заходи по відновленню і підтриманню стану річки мають витратити 1,3 млн грн.

Управління комунального господарства Житомирської міської ради провело закупівлю послуг, а саме «виконання заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Крошенка у Житомирі». 28 листопада замовник уклав договір з виконавцем – ТОВ «Джерельна вода» на суму 1 млн 314 тис. 568,8 грн.

Як пояснив у коментарі Житомир.info начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, мова йде про прочищення русла річки Крошенка.

«В районі гаражного кооперативу «Восход» потрібно прочистити русло річки Крошенка, бо через замулення і неналежний стан вода постійно підтоплює приватні садиби. Тому від кооперативу «Восход» і до вулиці Саєнка маємо здійснити прочистку русла. Фактично, наше комунальне підприємство разом з підрядчиком уже проводить цю роботу і плануємо до кінця року завершити», - розповів Олександр Марцун.

За даними ресурсу YouСontrol, ТОВ «Джерельна вода» зареєстроване в Житомирі 10 жовтня 2018 року. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Керівник – Віктор Галущинський, який разом з Миколою Колесником є засновниками товариства. Статутний капітал фірми – 1000 грн.

Влітку 2018 року Житомир.info показав краєвиди біля річки Крошенка - з будівельним сміттям, пляшками та іншим непотребом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крошенка русло Восход УКГ тендер  
Матеріали по темі