Влада

Житомирські прикордонники розповіли, скількох росіян не пустили через пункт пропуску «Виступовичі» за два тижні воєнного стану

7 December 2018, 16:10

Після запровадження воєнного стану в Україну не пустили 810 громадян Росії, у Житомирській області – чотирьох росіян.

Про це у коментарі Житомир.info 7 грудня розповів керівник прес-служби Житомирського загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби Юрій Шахрайчук.

«З моменту запровадження воєнного стану, від 26 листопада до ранку 7 грудня, через пункт пропуску «Виступовичі» у Житомирській області не пустили 4 росіян. Не пустили через недостатню кількість коштів для перебування в Україні та неможливість підтвердження мети перебування на території України», - розповів Юрій Шахрайчук.

Нагадаємо, на час воєнного стану Україна не пропускатиме на свою територію росіян чоловічої статі віком від 16-ти до 60 років за незначним винятком.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада 2018 року Верховна Рада ухвалила проект закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні»: 14:00 год. 26 листопада 2018 року строком на 30 діб до 14:00 год. 26 грудня 2018 року у десяти областях –Вінницька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Донецька, Запоріжська, Херсонська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шахрайчук Виступовичі прикордонники росіяни  
Матеріали по темі