Суспільство

​Завдяки молодіжному хабу ОТГ з Житомирської області отримала міжнародний статус громади, дружньої до дітей

12 December 2018, 11:44

11 грудня 2018 року в Києві нагородили кандидатів ініціативи «Громада, дружня до дітей». Серед 11 муніципалітетів, які першими від України отримали міжнародний статус Кандидата глобальної ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» – Новоборівська об’єднана територіальна громада Хорошівського району Житомирської області.

Про це 12 грудня повідомив сайт Новоборівської ОТГ.

«Українські муніципалітети отримали статус кандидатів у рамках глобальної ініціативи ЮНІСЕФ, яка впроваджується з 1996 року у 38 країнах світу і вже охопила 3 000 муніципальних округів. В Україні програма стартувала навесні 2018 року після підписання Меморандуму між ЮНІСЕФ, Урядом України та партнерами. 11 жовтня 2018 року Новоборівська ОТГ підписала меморандум про співпрацю з UNIСEF», - інформує сайт ОТГ.

Нагадаємо, у березні 2018 Новоборівська громада подала на всеукраїнський конкурс «Міста, дружні до дитини», свій проект «Хаб безпеки та вільного простору дітей та молоді». Через півроку хаб у Новій Боровій відкрили завдяки міжнародному гранту у 10 тис. євро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: громада Новоборівська ОТГ ЮНІСЕФ проект  
Матеріали по темі