Події

​У Житомирській області під завалами згорілого будинку знайшли тіла жінки та чоловіка

23 December 2018, 12:22

23 грудня на пожежі у селі Галинівка Хорошівського району загинули 34-річна жінка та 38-річний чоловік.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«23 грудня о 07:48 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Галинівка Хорошівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які прокинулись вранці від гучного тріскотіння шиферу. Вони ж і попередили, що в помешканні можуть бути люди», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений дах оселі на загальній площі 50 кв. м. Через кілька хвилин дах будинку упав. Провівши розвідку всередині житла, вогнеборці виявили в кімнаті тіла двох загиблих людей. Це були 38-річний господар та його 34-річна співмешканка.

Силами бійців ДСНС о 08:20 пожежу локалізовано. Ліквідація продовжується. Вогонь устиг знищити дах та перекриття будинку.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем під час куріння. Остаточні обставини наразі встановлюють фахівці», - повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, вранці 21 грудня у селі Калинівка Лугинського району через необережність під час куріння сталася пожежа у приватній оселі, 47-річний господар загинув.

Як повідомляв Житомир.info, 21 грудня 2018 року в селі Городець Овруцького району Житомирської області під час гасіння пожежі в будинку рятувальники виявили тіла двох людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий Хорошів  
Матеріали по темі