Місто

​Біля головної ялинки Житомира червоною стрічкою обгородили сцену, яку пошкодив вітер

23 December 2018, 17:00

23 грудня у Житомирі на майдані Корольова червоною стрічкою огородили концертну сцену.

Як розповіли Житомир.info в управлінні культури Житомирської міськради, конструкції сцени пошкодив вітер. В результаті події ніхто не постраждав.

«Сценічні конструкції ще влітку пройшли повністю ремонтні роботи і вони до використання придатні. Сьогодні подув дуже сильний вітер, пішла парусність і трохи змістились зі свого місця сценічні конструкції. Наразі поліція обгородила цей майданчик, ми викликали бригаду ДСНС і чекаємо на фірму, яка проводила монтажні роботи для того, щоб виправити дану ситуацію. Постраждалих нікого немає, всі вчасно помітили. Це було буквально за хвилину, вчасно зреагували, аби ніхто не постраждав і навіть не налякався», - розповіла заступник начальника управління культури Житомирської міської ради Наталія Марчук.

Нагадаємо, у тендерній документації щодо послуг з організації новорічних і різдвяних свят, які в листопаді 2018 року закуповувало управління культури Житомирської міськради, поміж іншого мова йшла й про монтаж, демонтаж, транспортування, декорування, охорону, забезпечення персоналом головної сценічної конструкції. Тендер виграла ФОП Пономарьова Наталія Михайлівна з міста Малин, яка не вперше стає переможцем тендерів управління культури. Зокрема, саме ця підприємниця організовувала у 2018 році День міста та заходи до Дня Європи у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сцена Новий рік ярмарок Різдво концерт  
Матеріали по темі