Події

Чергова жертва пожежі: у Коростені сусіди не змогли врятувати 59-річного курця із задимленої хати

24 December 2018, 15:08

У місті Коростень Житомирської області під ранок 24 грудня люди поливали сусідський будинок водою, але господаря не врятували.

Про це 24 грудня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«24 грудня о 07:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Коростень. На місці події з’ясувалося, що в оселі спостерігалося сильне задимлення та вогнем вже була охоплена покрівля оселі. До приїзду рятувальників сусіди поливали будинок водою, але всередину потрапити не змогли. Осередок займання знаходився в одній із житлових кімнат – горіло ліжко. В іншій же кімнаті рятувальники виявили без свідомості на підлозі 59-річного господаря», - інформують рятувальники.

О 07:42 пожежу локалізували, о 10:03 – ліквідували. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння.

Також рятувальники повідомляють про займання дерев’яного будинку в селі Великий Дивлин Лугинського району.

«Через пізнє повідомлення про пожежу та горючість конструкцій будівлі вогонь охопив дах житла. Місцеві жителі намагалися самотужки приборкати займання ще до приїзду вогнеборців, але їхні зусилля виявилися марними. Спільними зусиллями власників, сусідів, працівників МПО та надзвичайників о 02:11 пожежу локалізували та о 03:16 – ліквідували. Вогнем знищено 60 кв. м даху житлового будинку», - йдеться в повідомленні.

Ще один приватний житловий будинок горів в селищі Кам’яний Брід Баранівського району, де полум’я лише пошкодило стіну,а в Андрушівському, Коростенському та Ружинському районах горіли три господарські будівлі. Обставини всіх надзвичайних подій встановлюють фахівці.

Нагадаємо, 23 грудня 2018 року на пожежі у селі Галинівка Хорошівського району загинули 34-річна жінка та 38-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 21 грудня 2018 у селі Калинівка Лугинського району через необережність під час куріння загинув 47-річний чоловік, а в селі Городець Овруцького району - 60-річний чоловік та його 44-річна співмешканка.

На вихідних, 23-25 грудня, в Житомирі та області синоптики прогнозували нестійку погоду: температуру від 0 до +5 градусів і мокрий сніг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа жертва УДСНС  
Матеріали по темі