Місто

Що розповіли житомиряни про своє місто ведучому проекту «Вдома краще»

27 December 2018, 10:38

«Куди піти у Житомирі?» - запитував житомирян у жовтні 2018 року ведучий нового телевізійного проекту «Вдома краще» - аналога всім відомого «Орла і решки» Євген Синельников.

26 грудня на YouTube вийшла передача «Вдома краще. Житомир».

«Житомир, або як прийнято його називати Ріо-де-Житомир - це місто на північному заході України, якому напевно є що показати туристам: вулиця Михайлівська, головний символ міста Житомир - водонапірна вежа, Житомирський музей космонавтики ... Що ще? Перевіряє - Женя Синельников! В рамках проекту Женя Синельников їздить по містах України і визначає їх туристичний потенціал», - йдеться в описі передачі.

У жовтні 2018 ЗМІ повідомляли, що «в Житомирі прямо зараз проходять зйомки абсолютно нового телевізійного проекту «Вдома краще» - аналога відомого всім «Орла і решки», тільки знімається в Україні. Знімальна група прибула в Житомир, і хлопці планують пробути тут ще кілька днів»

«Знімаємо програму під назвою "Вдома краще". Ми наїздилися по світу, і тепер спробуємо переконати всіх, що у нас тут є чим пишатися, є - що подивитися, є маса цікавих речей, про які ми чомусь не знаємо і чомусь їх не цінуємо. Ось, наприклад, зараз ми повернулися з голови Чацького - приголомшливе місце - дуже красиве, дуже приємне і дуже ... загиджене, вибачте на слові, але це правда: пляшки, всякі папірці ... Це недобре!», - ділився враженнями ведучий Євген Синельников.


Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2018 року в центрі Житомира знімали багатосерійний фільм «Кріпачка», а на вулиці Михайлівській проходили зйомки фільму «Подорожники». 7 грудня 2018 телеканал ICTV показав ексклюзивний спецпроект про загиблу зірку «Дизель Шоу» Марину Поплавську.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вдома краще Євген Синельников зйомки фільм  
Матеріали по темі