Події

​У Житомирській області поліція затримала кавказців, які «обчистили» авто киянина

27 December 2018, 11:16

26 грудня у Попільнянському районі поліцейські Житомирської області затримали автомобіль з трьома вихідцями з Кавказу, причетними до крадіжки з машини киянина.

Затриманих передали київським колегам, - повідомив 27 грудня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Була отримана інформація від оперативників м. Києва про щойно вчинений злочин у Подільському районі столиці. З автомобіля Hyundai шляхом сканування центрального замка невідомі особи викрали значну суму коштів й інші особисті речі власника», - інформує поліція.

За повідомленням, автівка, якою пересувались підозрювані, рухалась у напрямку Житомирської області.

«На зупинку транспортного засобу з номерами іноземної реєстрації було зорієнтовано усі зовнішні наряди, які працювали на автошляхах й у населених пунктах у районах Житомирщини, що межують з Київською областю. У результаті уже за годину у Попільнянському районі працівники групи реагування патрульної та підрозділу кримінальної поліції місцевого відділення зупинили схожий за описом автомобіль Volksvagen Bora, в якому знаходились троє чоловіків. Під час перевірки з’ясувалось, що всі вони громадяни кавказького регіону віком від 31 до 41 року. Двоє з них тимчасово мешкали у столиці», - йдеться у повідомленні.

У ході огляду транспортного засобу поліцейські виявили речі, які можуть свідчити про причетність затриманих осіб до низки подібних злочинів. Для подальшої перевірки іноземці були передані київським правоохоронцям, - інформує відділ комунікації.

Нагадаємо, 23 грудня 2018 поліція затримала двох братів-житомирян, які викрадали автівки на Богунії та Крошні.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві чоловік розбирав чужі автівки, а його товариш продавав украдене на базарі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злодій кавказець крадіжка поліція  
Матеріали по темі