Місто

​У ТТУ пояснили причину «тягнучки» в центрі Житомира

27 December 2018, 15:05

27 грудня близько 14.30 на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі, в районі Бульвару, на дорозі утворився затор.

Про це Житомир.info повідомляють читачі.

Одна з читачок бачила, як незадовго до того на повороті з вулиці Театральної на Велику Бердичівську тролейбус перегородив дорогу, бо злетіли штанги. На дорозі утворилася «тягнучка».

О 14.20 «рогатий» поїхав, однак затор не розсмоктався: автомобілі щільним рядом стояли від Житомирської міськради аж до Бульвару. Дехто бачив ремонтну машину ТТУ, за якою вишикувалися автомобілі.

Начальник служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галіцький у коментарі Житомир.info припустив, що затримка руху транспорту викликана не стільки зупинкою тролейбуса, скільки щільним потоком машин.

«Зараз дуже багато машин у місті, через те стаються затримки в русі. У нас всі тролейбуси запізнюються по Київській та Бердичівській. У тролейбуса злетіла штанга, але поставити її на місце – це максимум 5 хвилин», - сказав Руслан Галіцький.

Нагадаємо, 26 грудня у Житомирі та області очікувалося погіршення погодних умов, тільки за день до травмпунктів Житомира звернулись 59 осіб, які травмувалися на слизьких тротуарах.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2018 року у двох районах Житомирської області через ожеледицю сталися ДТП, в яких автомобілі опинилися за межами проїжджої частини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус ожеледиця затор штанга ТТУ  
Матеріали по темі