Події

​Бійка в кафе в центрі Житомира: спершу побили дівчину, потім поліцейського

29 December 2018, 12:22

Ввечері 28 грудня в одному з кафе в місті Житомирі сталася бійка.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила Патрульна поліція Житомирської області.

«28 грудня близько 20.00 до спецлінії 102 надійшло повідомлення, що в кафе по провулку Львівському у Житомирі відбулась бійка. Патрульні поліцейські оперативно прибули на виклик та з’ясували, що заявницю побив одногрупник. Надалі дівчина вказала на громадянина, котрий стояв неподалік», - йдеться у повідомленні.

Побачивши поліцейських, хлопець розпочав тікати, однак патрульні наздогнали громадянина. В ході затримання ймовірний правопорушник чинив опір правоохоронцям, шарпав за формений одяг та завдав удар поліцейському в обличчя.

«Зловмисника затримали та доставили до міського відділу поліції. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано як опір працівникові поліції (ч. 1, ст. 342 Кримінального кодексу України)», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 18 жовтня 2018 року біля кафе в центрі Житомира поранили чоловіка, поліція розшукувала нападника на BMW чорного кольору.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські патрульні отримали тілесні ушкодження при затриманні чоловіка, якого розшукували за крадіжки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка кафе поліція  
Матеріали по темі