Події

Уночі 31 грудня житомирянин обікрав будинок у Баранівці та намагався обчистити ще кілька дворів

1 January 2019, 13:48

У передноворічну ніч, 31 грудня, 26-річний житомирянин попався на крадіжці в райцентрі Баранівка Житомирської області: розбив вікно і виніс майно господарів.

Про це 31 грудня повідомив сайт місто Баранівка з посиланням на місцеве відділення поліції.

«31 грудня о 4 ранку працівниками відділення поліції був затриманий раніше судимий 26-річний житель міста Житомир, який вночі проник через вікно в будинок місцевого жителя та здійснив крадіжку ювелірних виробів та інших речей. Затриманий у скоєнні злочину зізнався, викрадене у нього вилучили. Нині триває перевірка щодо причетності чоловіка до інших аналогічних злочинів, скоєних на території міста», - йдеться у повідомленні.

У відділі комунікації поліції Житомирської області Житомир.info факт крадіжки підтвердили.

«Така подія дійсно зафіксована за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка), розпочато кримінальне провадження. Зараз затриманий перевіряється на причетність до інших кримінальних правопорушень», - розповіли у відділі комунікації 1 січня 2019.

Про інші крадіжки з однаковим «почерком» в ту саму ніч Житомир.info розповіла жителька Баранівки Вікторія.

З її слів, у ніч на 31 грудня злодій влаштував так званий «вояж» по райцентру: нахабно посеред ночі розбивав вікна, якщо господарі були вдома - втікав, якщо ні - обкрадав.

«За ніч мені відомо принаймні про чотири такі випадки на різних вулицях міста. У мого близького родича він теж заліз у двір, узяв у дворі сокиру, розбив вікно на кухні, але втік, коли увімкнули світло. На третій крадіжці вкрав золото, а попався на четвертій - у хаті, де господарі на заробітках, а дім був на сигналізації. Кажуть, він запалив меблі, спрацювала сигналізація, втекти не встиг і попався поліції», - розповіла 1 січня Вікторія.

Фото наслідків однієї з крадіжок виклала в соцмережі 31 грудня жителька Баранівки Альона Гриценюк.

«Намагалися пограбувати будинок, о 2:45 ночі. Навіть драбину з порога взяли, щоб залізти у розбите вікно. Але їм завадив господар, увімкнувши світло», - написала користувачка соцмережі.

За деякими даними, певний час злодій-житомирянин жив у товариша в Баранівці, і з літа в його сусідів періодично траплялись крадіжки.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Брусилівському районі Житомирської області затримали злодія, який «промишляв» під виглядом соцпрацівника, а в місті Радомишль раніше судимий чоловік поцупив у школі телевізор та намагався продати його поліцейському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій поліція смт Баранівка  
Матеріали по темі