Влада

На різдвяні свята за порядком у Житомирській області слідкуватимуть близько 400 поліцейських

4 January 2019, 13:01

У ніч Різдва Христового та загалом під час святкових вихідних поліцейські Житомирської області працюватимуть у посиленому режимі для забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян.

Про це 4 січня інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Планується, що релігійні заходи з 6 на 7 січня відбудуться у більше 550 населених пунктах Житомирщини, відповідні богослужіння пройдуть у понад 630 культових спорудах, що покладає додаткову відповідальність на поліцейських. Участь у різдвяних святкуваннях, за попередніми підрахунками, візьмуть близько 50 тисяч людей. Окрім того, безпосередньо 7 січня заплановано проведення низки масових заходів, у тому числі й в обласному центрі. Тож до охорони публічного порядку у цей період залучатиметься близько 400 поліцейських підрозділів ГУНП в області», - йдеться у повідомленні.

Максимальна увага правоохоронців буде зосереджена на забезпечення правопорядку у місцях релігійних відправ та поблизу культових споруд. Також до основних завдань поліцейських входить організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам у громадських місцях, недопущення хуліганств та інших можливих правопорушень.

Нагадаємо, 7 січня Житомир стане одним з 28 українських міст, де на головних майданах та в парках пройде різдвяне «спілкування» патрульних з малечею.

Як повідомляв Житомир.info, у понеділок, 7 січня, о 14.00 год. на Замковій горі в Житомирі відбудеться урочиста Різдвяна хода. Про інші заходи з нагоди Різдва Христового в Житомирі читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдво свято поліція  
Матеріали по темі