Фоторепортаж

Який вигляд має центр Житомира після новорічно-різдвяних святкувань. Фоторепортаж

8 January 2019, 13:56

7 січня в Житомирі скінчилися гучні новорічно-різдвяні гуляння, і саме час подивитися, що залишили після себе житомиряни та як впоралися зі сміттям комунальники.

Починаємо екскурсію з майдану Корольова, де 2 січня городяни фотографувалися біля різдвяної вантажівки «Coca-Cola», а 7 січня патрульна поліція провела акцію «Різдво з копами».

Головна житомирська ялинка ціла, як і будиночки на різдвяному ринку та декорації. Неушкоджений і будиночок Миколая, який завершив роботу 7 січня. Сміття немає ні під ногами, ні в урнах. На майдані активно працюють комунальники, з колонок лунають різдвяні мелодії.

Гірша ситуація біля блакитних ялин обабіч клумби біля пам’ятника Корольову: під ними помічені сміття й фекалії собак та поні, які катали малят.

На пішохідній Михайлівській працює комунальна техніка, яка розчищає вулицю від снігу, та чоловік з ручною підмітальною машиною. На ялинках уздовж вулиці практично відсутні прикраси, частину яких– можливо, для зберігання – ще перед Новим роком зняли працівники міськради. Дерев’яні ящики під ялинками цілі, крім одного, в якому відбили край. Інсталяція з різдвяними панчохами «вижила», хоч рукавиці та панчохи тепер лежать пластом, а не стоять, як спочатку. Волхву з вертепу, який також вцілів, повісили «намисто» зі здобою.

Нагадаємо, 7 січня біля головної ялинки міста завершилася урочиста різдвяна хода за участі представників Ради Християнських церков.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сміття комунальник свято Новий рік  
Матеріали по темі