Економіка

​Житомирянка викликала поліцію через незнайомця, який ломився в будинок з пістолетом

10 January 2019, 09:54

Увечері 9 січня до жительки Корбутівки в Житомирі ломився незнайомий чоловік зі зброєю.

Про це 10 січня повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«9 січня, о 19:30, спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Проїзд Івана Богуна в Житомирі невідома особа стукає в двері, в руках тримає предмет, схожий на зброю. Патрульні поліцейські миттєво прибули на виклик та поблизу будинку виявили чоловіка, котрий підпадав під ознаки, що повідомила заявниця», - інформує поліція.

Під час поверхневої перевірки чоловіка патрульні поліцейські виявили у кишені куртки «предмет, схожий на пістолет», за деякими даними – травмат 9 мм для відстрілу гумових куль.

Патрульна затримали чоловіка й викликали слідчо-оперативну групу. У прес-службі управління патрульної поліції уточнили, що нападник 1984 року народження, зі слів заявниці, вона особисто з ним не знайома.

«За цим фактом Житомирським відділом поліції розпочате кримінальне провадження за статтею 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю)», - прокоментувала Житомир.info речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2018 року на вулиці Покровській у Житомирі вуличний конфлікт через паркування закінчився стріляниною, а в серпні двоє стріляли в провулку Студентському в обласному центрі. У жовтні 2018 в Житомирі затримали чоловіка, який вистрелив у ногу таксисту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нападник пістолет патрульний поліція  
Матеріали по темі