Місто

​Управляюча компанія «Полісся» дбає про якісне та своєчасне прибирання тротуарів

11 January 2019, 15:54

Така елементарна річ як посипання тротуарів та прибудинкових територій піщано-сольовою сумішшю якісно виконується далеко не всіма КВЖРЕП, а саме регулярне проведення даних робіт може забезпечити не тільки комфортне та швидке пересування вулицями, а і вберегти від серйозних травм.

Кожен з нас, щодня виходячи зі своєї квартири, хоче потрапити в двір, який, не зважаючи на снігопад чи ожеледицю, буде чистим та безпечним.

Звичні для більшості ЖЕКи не можуть в повній мірі задовольнити такі звичайні потреби мешканців багатоповерхівок, але прогрес не стоїть на місці і на сьогоднішній день в кожної людини є можливість змінити своє життя на краще, відмовившись від застарілого обслуговування та скористатись якісними, оперативними та потрібними послугами від Управляючої компанії «Полісся» за ту ж саму вартість.

Відсутність скарг стосовно незадовільного прибирання тротуарів від снігу та льоду - це не досягнення, а результат якісного і своєчасного виконання наших обов‘язків.


Управляюча компанія «Полісся» спеціалізується на обслуговуванні квартир, будинків та прибудинкових територій.

  • Управляюча компанія «Полісся» веде свою діяльність прозоро і публічно;
  • Саме в УК «Полісся» вперше запровадили надійну та просту для громадян систему обробки заяв по телефону та в соціальних мережах.
  • Управляюча компанія «Полісся» щороку формує публічний план-графік поточних та капітальних ремонтів. Остаточне рішення про ремонт ухвалюють співвласники будинків;
  • Усі роботи УК «Полісся» приймає за участі мешканців. Люди можуть впливати на хід виконання робіт, їх складові та вартість.
  • Управляюча компанія «Полісся» постійно розвивається та впроваджує якісно нові послуги для Вашого комфорту.
  • УК «Полісся» пропонує якісно нову послугу: замовити будь-яку потрібну довідку можна не виходячи з дому, просто зателефонувавши в УК «Полісся».
  • Також УК «Полісся» пропонує послуги прибирання в квартирі, хімчистку м’яких меблів, видалення запахів та новітню технологію знищення шкідливих мікроорганізмів - озонування та багато іншого!

Цікавить якась конкретна послуга? Зателефонуйте нам, ми допоможемо у вирішенні будь-якого питання!

Номери телефонів УК «Полісся»:

0412552140; 0933264219; 0682295755; 0977733126. Дзвінки приймаються цілодобово.

Також, знайти УК «Полісся» Ви можете у зручній для Вас соціальній мережі: facebook.com/ukpolissya або instagram.com/ukpolissya.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Полісся УК прибирання снігу  
Матеріали по темі