Події

​У селищі Житомирської області через цигарку загинули мати і син

14 January 2019, 10:58

13 січня у селищі Брусилів Житомирської області на пожежі в приватній оселі загинули двоє людей.

Про це повідомили в прес-службі управління ДСНС в Житомирській області.

«13 січня об 11:09 до служби порятунку «101» смт Брусилів надійшло повідомлення про загоряння у приватному житловому будинку на одній із вулиць райцентру.

«Як згодом стало відомо, в оселі проживали 93-річна власниця із 67-річним сином. Чоловік мав проблеми зі здоров’ям та пересувався за допомогою палиці. Виявив загоряння сусід, який приходив допомагати по господарству. Того дня йому ніхто не відкрив двері, а у вікні він побачив сірий дим. Сусід одразу зателефонував родичам. По приїзду вони крізь вікно потрапили у веранду. Коли відкрили двері, в оселі спостерігалося сильне задимлення, зайти в середину було не можливо. Тоді родичі одразу викликали вогнеборців та повідомили, що там повинні знаходитися люди», - йдеться у повідомленні.

На ліжку в одній із кімнат бійці ДСНС виявили загиблу літню жінку. В іншій, де й був осередок займання – там горіли ліжко та підлога, знайшли тіло чоловіка. Об 11:25 пожежу локалізовано, а об 11:33 ліквідовано.

«За попередніми даними, займання сталося через необережність під час куріння. Біля ліжка загиблого сина фахівці ДСНС знайшли цигарки та недопалки. Зі слів родичів, чоловік палив у ліжку. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється», - повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, 21 грудня 2018 року у селі Калинівка Лугинського району через необережне куріння загинув 47-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 21 грудня 2018 року в селі Городець Овруцького району Житомирської області під час гасіння пожежі в будинку рятувальники виявили тіла двох людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Брусилів куріння ДСНС  
Матеріали по темі