Події

​Поліція розшукує 14-річного «мандрівника» з Житомирської області

14 January 2019, 11:41

За минулий тиждень, з 7 по 13 січня 2019 року, до поліції надійшло 4 повідомлення про безвісне зникнення дітей з різних районів Житомирської області.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав очільник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«За минулий тиждень до поліції надійшло 4 повідомлення про безвісне зникнення дітей – у Ружинському, Романівському, Черняхівському та Коростенському районах. Трьох неповнолітніх було розшукано та повернуто до місць проживання. Нині триває встановлення місця знаходження 14-річного Павла Обихода, жителя Коростенського району. Хлопець, який і раніше іноді самостійно подорожував, вчора пішов з дому та не повернувся. Шукаємо», - повідомив Вячеслав Печененко.

Загалом, за його словами, впродовж минулого тижня до поліції надійшло понад 3 тисяч 300 повідомлень, кожне дев’яте з них мало ознаки кримінальних правопорушень. Завдяки роботі поліцейських майже половина цих злочинів вже розкрита.

На сторінці ювенальної превенції Житомирської області у фейсбук розміщене фото юнака, якого розшукує поліція.

«Станом на 14.01.2019 у розшуку перебуває неповнолітній мешканець Коростенського району Обиход Павло Сергійович, 31.12.2004 р.н., який 10.01.2019 залишив місце проживання та до теперішнього часу не повернувся. Просимо всіх, хто має будь-яку інформацію про місце знаходження хлопця, телефонувати до поліції за номером 102», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2018 року у Києві на підробітках поліцейські знайшли 14-річного хлопця з Коростеня, якого більше місяця шукали рідні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук поліція Печененко  
Матеріали по темі