Місто

Які новорічно-різдвяні заходи найбільше запам’ятались житомирянам. Опитування

14 January 2019, 18:22

Головні новорічно-різдвяні заходи у Житомирі позаду, навіть більше - на пішохідній Михайлівській вже почали розбирати вертеп та фотолокації. Втім настрою продовжують додавати яскраві ілюмінації у центрі міста, Різдвяний ярмарок і, звичайно, гарно вбрана ялинка. Ми вирішили поцікавитися у житомирян, які локації та заходи у період новорічних свят їм запам’ятались найбільше.


«Я ходила на святкування Святого Миколая, коли розпочиналась Різдвяна ярмарка. Мені дуже сподобалось фаєр-шоу, воно було надзвичайне», - говорить Вікторія.

«Я не пам’ятаю, який був день, але приїздила машина з кока-коли, то це справді нагадало дитинство», - ділиться Ольга.

«Я теж була на кока-колі. Також дивилась відео, як від будинку культури люди йшли з зірками, гарно одягнені, дуже гарно було», - додає Світлана.

«Найбільше сподобалась ялинка і святкування Старого нового року. Саме наприкінці свята неочікувані феєрверки», - каже Віталій.

«Дуже гарно в місті, є куди вийти і погуляти з дитиною», - коментує Ірина.

«Сподобалось, але чесно кажучи, дивилася все по житомирському каналу і тільки сьогодні в перший раз вдалось вибратись до головної ялинки. Все так культурно оформлено, справді йдемо в Європу, це радує», - відповідає Наталя.

«Дуже гарно прикрашене місто, наша Михайлівська. Приємно, що як би не було скрутно у наші часи, але люди знаходять час і можливості для того, щоб відпочити з родинами, дуже приємно це споглядати», - зізнається Людмила.

«На Михайлівській у цьому році дуже гарне освітлення зробили, мені дуже подобаються парасольки. Люди надзвичайно культурно себе поводили, принаймні у той час, коли я тут гуляла», - зауважує Ірина.

«Ярмарка дуже гарна і по Михайлівській надзвичайно гарно пройтися. Настрій був надзвичайно новорічний насправді», - підсумовує Олена.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня 2019 року у центрі Житомира почали розбирати новорічні та різдвяні декорації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік Різдво ялинка свято  
Матеріали по темі