Події

Житомирські патрульні за порушення правил зупинили DAF: водій був п’яним та перебував у розшуку

15 January 2019, 12:01

З 20 години 14 січня по 08 годину 15 січня 2019 року інспекторами 1-ї роти батальйону управління патрульної поліції в Житомирській області виявлено трьох водіїв, котрі керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це 15 січня інформує прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«На стаціонарному посту «Звягель» інспекторами патрульної поліції зупинено транспортний засіб DAF 95 XF380 за порушення правил дорожнього руху. При перевірці документів патрульні виявили, що водій даного автомобіля перебуває в активному розшуку Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області від 16.11.2017 року, а також керував вантажівкою з ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 130 КУпАП, а також викликали на місце зупинки працівників слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу поліції. Надалі, близько 23 години, в ході патрулювання по вулиці Івана Мазепи, патрульними помічено транспортний засіб Hyundai із забрудненим номерним знаком . В ході спілкування з водієм даного автомобіля, інспектори поліції виявили у останнього ознаки алкогольного сп’яніння, На водія оформлено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесено постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП», - йдеться у повідомленні.

За інформацією патрульних, третій випадок мав місце на автодорозі Київ – Чоп (206 км), де патрульні поліцейські зупинили транспортний засіб «Богдан» 211140, а саме за забруднений державний номерний знак. Під час спілкування з водієм, в останнього правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився в установленому законом порядку. На водія складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП та постанову за ч. 1 ст. 121 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 2 на 3 січня в Андрушівському району Житомирської області поліцейські зупинили автомобіль «Москвич»: водій був п’яним та пропонував хабара правоохоронцям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція водій розшук  
Матеріали по темі