Місто

Лише один день безкоштовної консультації подолога у медичному центрі «Відновлення»

15 January 2019, 17:50

Подологія – наука, яка межує із дерматологією та хірургією. Обробка діабетичної стопи, лікування врослого нігтя, лікування сухих мозолів, бородавок, різноманітні захворювання нігтів та шкіри на ногах – все це та багато інших проблем зі стопами вирішує подолог.

Лікар-подолог також допоможе вирішити проблему мозолів та натоптишів раз і назавжди. Адже мозолі проявляються внаслідок нерівномірного навантаження на стопу на неправильного положення пальців ноги.

Важким захворюванням є діабет, а одним із синдромів – синдром діабетичної стопи. Зниження імунітету, порушення циркуляції крові, втрата чутливості – з цим теж стикається лікар-подолог. При догляді за ураженою діабетом стопою існує багато правил та обмежень. Тут потрібен високий кваліфікаційний рівень лікаря-подолога.

Ви повинні пам’ятати, що профілактика будь-якого захворювання коштує набагато дешевше та є ефективнішою за будь-яке лікування. Регулярний нагляд та своєчасна кваліфікована консультація дозволить виявити перші ознаки хвороби та розпочати своєчасне лікування.

Записатися на прийом можна на сайті медичного центру «Відновлення» https://vidnovlennya.center/ , або за номерами телефонів: +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60; (098) 662-72-22.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі