Події

​На заправці поблизу Житомира відвідувачі кафе зловили автозлодія-гастролера

18 January 2019, 13:59

На автозаправці під Житомиром під час крадіжки з автомобіля затримали злодія-гастролера.

Про це 18 січня повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«Жителя Львівщини застали під час спроби викрасти майно з салону чужого автомобіля. Подія сталася на автозаправній станції на 127 км автошляху Київ-Чоп. Зловмисника помітили відвідувачі та завадили втекти. Поліцейські затримали чоловіка та розпочали досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Уранці 17 січня 41-річний вінничанин зупинився на автозаправній станції поблизу м. Житомира, аби перепочити після тривалого перебування за кермом та поснідати. Свій «Volkswagen Passat» чоловік залишив на стоянці.

За деякий час відвідувачі, виходячи в кафе, помітили, що в автомобілі відчинені дверцята, а всередині знаходиться незнайомець. Вони завадили втекти чоловікові, який вже зібрався поцупити зсередини ноутбук та сумку з телефоном, грошима і документами.

На місце події прибули патрульні сектору реагування та слідчо-оперативна група Житомирського районного відділення поліції. Затриманим виявився 42-річний житель Львівської області. Під час огляду серед інших речей поліцейські виявили у нього пристосування для відмикання автомобільних дверцят та зчитування сигналу сигналізації.

«Нині розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 185 (Крадіжка) КК України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Триває з’ясування всіх обставин події та перевірка причетності затриманого до інших правопорушень», - повідомили в прес-службі поліції.

Відповідно до чинного законодавства затриманому може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 12 січня у Житомирі затримали 19-річного хлопця, який на Богунії кілька місяців обкрадав автомобілі.

Як повідомляв Житомир.info, 16 січня 2019 року на вулиці Шевченка у Житомирі патрульні затримали осіб, які намагалися здійснити крадіжку з «Таврії», а також виявили два автомобілі, в яких були пошкоджені дверні замки та відчинені дверцята.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автокрадіжка злодій авто АЗС поліція ГУНП  
Матеріали по темі