Події

У Житомирському районі пенсіонер приїхав до зятя і застрелив вівчарку

21 January 2019, 17:00

Уранці 18 січня житель Житомирського району застрелив пса, що належить його зятеві. Поліцейські розшукали чоловіка та вилучили у нього мисливську зброю. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування триває з’ясування обставин події.

Про це 21 січня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За повідомленням, яке надійшло на спецлінію «102», у дворі приватного будинку у с. Тетерівці чоловік з рушниці застрелив пса. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. За словами 29-річного заявника, у тварину стріляв його 67-річний тесть, який прийшов з рушницею у руках. Побачивши це, він зачинився у будинку. Тим часом німецька вівчарка, яка була у дворі домогосподарства, голосним гавкотом реагувала на події. Пенсіонер вистрілив у тварину та автомобілем поїхав геть. Поліцейські розшукали чоловіка, доставили до відділення поліції та вилучили у нього мисливську зброю», - йдеться у повідомленні.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Чоловікові може загрожувати арешт на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2018 року на одній з вулиць Житомира водій іномарки проїжджаючи на одній з вулиць міста, вистрелив у собаку. Особу чоловіка, який вистрелив у тварину – встановили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський район вівчарка  
Матеріали по темі