Події

У Житомирському районі від зіткнення з ВАЗ перевернувся бус, є потерпілі

23 January 2019, 16:32

Біля села Корчак Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ та буса марки Volkswagen.

Про це Житомир.info близько 15.30 год. 23 січня розповів водій, який проїздив повз місце ДТП. Він також зазначив, що у результаті зіткнення бус перевернувся та лежить на даху.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про дорожньо-транспортну пригоду та зазначили, що нині відомо про одну травмовану людину.

«Попередньо відомо, що сталося зіткнення між автомобілями ВАЗ-2108 та Volkswagen T5. За попередньою інформацією, жінка з ВАЗівки отримала травми та потребує госпіталізації», – повідомили у ГУНП.

Нагадаємо, в обідню пору 23 січня 2019 року на вулиці Київській у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського транспорту: зіткнулися комунальний автобус МАЗ (маршрут № 53) та маршрутка «Рута» (маршрут № 10)

Як повідомляв Житомир.info, вранці 23 січня 2019 року на вулиці Жуйка, в районі «Музикалки» у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів: Volvo, Lanos та поліцейського авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Корчак  
Матеріали по темі