Місто

Комунальники висипали на вулицю Корольова в Житомирі 100 тонн зрізаного асфальту

1 February 2019, 17:22

1 лютого працівники комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міськради висипали на проблемні ділянки вулиці Корольова близько ста тонн зрізаного асфальтобетону.

Про це увечері 1 лютого у фейсбук повідомило КП «УАШ».

«Сьогодні, 01.02.2019 року, керівництвом міста було прийнято важливе рішення негайно вжити заходи з підсипки ям на найбільш аварійних ділянках проїзної частини вулиць міста. Оскільки погода це дозволяє зробити, КП УАШ в терміновому порядку було висипано та сплановано майже 100 тон зрізаного асфальтобетону на вул. Корольова (…). Очевидно, що це не є вирішенням проблеми на даній вулиці, проте це однозначно зменшить аварійність, нехай навіть тимчасово», - повідомило КП.

Також комунальники повідомили про плани відремонтувати вулицю Корольова за допомогою гарячого асфальтобетону.

Нагадаємо, 10 січня 2019 неподалік Житнього ринку в Житомирі через порив на водогоні тріснув асфальт. 31 січня головний інженер водоканалу Сергій Єрьомін запевнив, що 1 лютого яму на Лятошинського засиплять.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня 2019 на перехресті Грушевського-Небесної сотні житомирські комунальники в спецжилетах під час мокрого снігу латали ями біля трамвайної колії.

Мер Житомира вважає, що якісний ремонт доріг міста можливий лише після залучення до робіт зарубіжних компаній, які приїздять з власним асфальтним заводом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: асфальт дорога вул. Корольова УАШ  
Матеріали по темі