Місто

Погода на робочий тиждень у Житомирі: вночі – мороз, вдень – відлига

4 February 2019, 14:53

Перша декада лютого у Житомирі та області не відповідатиме «суворій» назві другого місяця зими: у період з 4 по 8 лютого очікується плюсова температура вдень та незначні морози вночі.

Про це повідомляє Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

У вівторок, 5 лютого, у Житомирі та області має бути хмарно, однак переважно без опадів, лише ввечері у Житомирі та південних районах області очікується невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці по області місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура повітря по області вночі від 1 °C тепла до 4 °C морозу, вдень від 1 °C морозу до 4 °C тепла. У Житомирі вночі 0-2 °C морозу, вдень 0-2 °C тепла.

У середу, 6 лютого, буде хмарно з проясненнями. Вночі сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі від 2 °C тепла до 3 °C морозу, вдень 0-5 °C тепла.

У четвер, 7 лютого, також утримається хмарна з проясненнями погода, однак істотних опадів не очікується. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі 0-5 °C морозу, вдень 0-5 °C тепла.

У п’ятницю, 8 лютого, – хмарно з проясненнями, вночі буде морозно, вдень стовпчик термометра підніметься трохи вище нуля. Подібна погода буде і 9 лютого, в суботу.

Фото вулиць міста у дні січневої відлиги дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики лютий  
Матеріали по темі