Влада

Вячеслав Печененко про ДТП за участю депутата Житомирської облради Кропачова: Цю справу ніхто не збирається ховати

7 February 2019, 11:00

7 лютого перед розглядом питань порядку денного позачергової сесії обласної ради перед депутатами виступив начальник ГУ Нацполції у Житомирській області Вячеслав Печененко та доповів, як просувається розслідування щодо ДТП за участі Дмитра Кропачова.

«Я планував виступати згідно регламенту вкінці, але враховуючи, що піднявся «накал» страстей, прошу вислухати всю інформацію. Всім відома ця ДТП, в якій загинула жінка. Учасником ДТП був депутат від БЮТ Кропачов, який був у той час за кермом. Справа ця розслідується. Запевняю, що вона піде до суду, і саме суд буде виносити вирок», - сказав Вячеслав Печененко.

За його словами, правоохоронці очікують відповідних погодних умов, щоб провести експертизу.

«Є ряд технічних моментів, які не залежать від мене. Це проведення експертизи – мають бути відповідні умови, схожі на події 24 листопада: час, освітлення, сухий асфальт, відсутність снігу. Сьогоднішні умови не дозволяють провести цю експертизу, ми чекаємо відповідних умов. Коли ця експертиза буде проведена – я вийду до вас і доповім про усі результати. Запевняю, що цю справу ніхто не збирається ховати», - сказав начальник ГУНП Житомирської області.

Володимир Ширма оголосив 20-хвилинну перерву. В сесійній залі почалась сутичка.

Подробиці - у сюжеті

Нагадаємо, 7 лютого під стінами Житомирської облдержадміністрації зібралися громадські активісти, які хотіли зайти до сесійної зали та подивитися, чи є депутат Дмитро Кропачов.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Журналістам Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. Депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок.

11 грудня 2018 року прес-служба ГУНП в Житомирській області просила відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада за участі депутата облради Дмитра Кропачова.

18 грудня на сесії Житомирської облради підняли питання про смертельні ДТП та аварійну дорогу Коростень-Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко сесія облрада  
Матеріали по темі