Події

На Селецькій у Житомирі сталася пожежа у квартирі, захаращеній непотребом

14 February 2019, 10:10

Близько 21.20 год. 13 лютого у Житомирі, на вулиці Селецькій, що у мікрорайоні Польова, горіла квартира.

Про це Житомир.info повідомив житомирянин Богдан Тимошик, який мешкає неподалік п’ятиповерхівки, де сталася пожежа.

За словами Богдана Тимошика, загорілася квартира на першому поверсі, в якій проживає жінка. Він також зазначає, що в наслідок пожежі ніхто не постраждав.

У прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області Житомир.info повідомили, що пожежу вдалося швидко загасити та значної матеріальної шкоди вона не завдала.

«Повідомлення надійшло о 21.08 год. Згодом стало відомо, що осередок пожежі знаходиться в одній з кімнат трикімнатної квартири на першому поверсі. Рятувальників викликала мешканка квартири на другому поверсі, яка відчула запах диму. На місці події з’ясувалося, що в одній з кімнат, захаращеній непотребом, горить візок, такий, як використовується у супермаркетах для покупок. Власне, окрім цього візочка та речей у ньому, більше нічого не горіло. Мешканку квартири, жінку 1970 року народження, рятувальники вивели на вулицю, а також відчинили двері та вікна в під’їзд для провітрювання. Евакуйовувати мешканців будинку не довелося. О 22.01 загоряння було повністю ліквідоване. Вогнем знищено майно на площі 1 квадратний метр. На гасіння виїжджали три відділення та три одиниці техніки, очікуючи більш масштабної пожежі та можливої необхідності евакуації людей», – поінформували в ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 13 лютого на вулиці Святослава Ріхтера у Житомирі загорівся автомобіль Citroen Berlingo.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Польова Селецька  
Матеріали по темі