Місто

​На Східній у Житомирі міняють 20 метрів каналізаційного колектора, через порив якого утворилось провалля

14 February 2019, 15:01

У Житомирі триває ремонт каналізаційного колектору по вулиці Східній, 103-105, де 6 лютого провалився асфальт і утворилось провалля. Роботи сподіваються завершити до кінця поточного тижня.

Про це 14 лютого Житомир.info розповів головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін.

«На каналізаційному колекторі на Східній продовжуються аварійно-відновлювальні роботи. Ми вже ремонтували цю ділянку раніше, частину труби замінили, а вона прорвала далі. З однієї сторони ми вже з’єднали з пластиковою трубою, яку проклали раніше, зараз йдемо в інший бік, щоб теж приєднати до пластику. Це приблизно метрів 20. Якщо все буде добре, на цьому тижні плануємо завершити роботи. Але труба там повністю гнила, її руками, як паперову, можна порвати», - розповів головний інженер водоканалу.

Наразі на місці проведення ремонтних робіт виритий великий котлован. Ділянка, де проводиться ремонт, огороджена, але на водоканалі все ж просять житомирян бути обережними, особливо у пізній час доби.

Нагадаємо, зранку 7 лютого 2019 року у КП «Житомирводоканал» повідомили про те, що на вулиці Східній, 103 у Житомирі стічні води вимили ґрунт і призвели до провалу дорожнього полотна. Згодом стало відомо, що напередодні у провалля, що утворилось на Східній, в’їхала маршрутка №26, яка зазнала механічних пошкоджень.

Каналізаційні труби на вулиці Східній у Житомирі вже давно потребують заміни, адже стічні води зруйнованого колектору не вперше руйнують дорожнє полотно на цій ділянці.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня 2018 року у зв’язку з проривом самоплинного колектору в Житомирі на вулиці Східній був обмежений рух транспорту та не ходили тролейбуси. Ремонтні роботи були завершені до 2 лютого. Проте вже 4 квітня цього ж року на Східній знову через прорив колектору утворилося провалля на дорозі.

Житомир.info

Фото зі сторінки КП "Житомирводоканал" у фейсбук

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: колектор Східна водоканал каналізація провалля Єрьомін  
Матеріали по темі