Місто

​Для завершення реконструкції інфекційного відділення у Житомирі підряднику заплатять ще 450 тис. грн

18 February 2019, 18:11

На завершальні роботи по реконструкції внутрішніх приміщень інфекційного відділення Центральної міської лікарні №1, що знаходиться за адресою вулиця Велика Бердичівська, 70 у Житомирі, підряднику ТОВ «УК «Комфорт-Буд» заплатять ще 450 тис. грн.

Про це йдеться у звіті про укладення договору, опублікованому 15 лютого на ресурсі ProZorro.

15 лютого управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з ТОВ «Управляюча компанія «Комфорт-Буд» на 450 тис. 746,4 грн. За ці кошти підрядник має завершити реконструкцію інфекційного відділення, а саме забезпечити відділення санітарно-технічними мережами та виконати внутрішні роботи: встелити лінолеум, обшити стіни гіпсокартоном, пошпаклювати та пофарбувати стіни, встановити плінтуси, а також встановити поручні для інвалідів. Ці роботи мають бути завершені до 4 квітня 2019 року.

В обґрунтуванні застосування переговорної процедури зазначається про те, що виникла необхідність проведення додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проекті, а тому договір був укладений з попереднім виконавцем цих робіт.

За даними ресурсу ProZorro, тендер на проведення реконструкції інфекційного відділення ЦМЛ №1 у Житомирі був проведений в травні 2018 року. 11 червня управління капітального будівництва уклало договір з переможцем торгів- ТОВ УК «Комфорт-Буд» на 7 млн 538,940 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого хворому на кір чоловікові відмовили у госпіталізації через те, що інфекційне відділення у ЦМЛ №1 на капітальному ремонті і не вистачає боксів. З липня 2018 року там триває капітальний ремонт: вже замінили дах, усі технічні комунікації, встановили нові вікна, зробили майже всі внутрішні роботи і навіть частково облаштували деякі палати ліжками. Проте, коли запрацює нове інфекційне відділення - наразі не відомо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інфекційне відділення ЦМЛ ремонт будівництво тендер Комфорт-Буд УКБ  
Матеріали по темі