Події

Житомирські прикордонники у вантажівці білоруса виявили незадекларовані 58 тис. доларів та 162 тис. російських рублів

1 March 2019, 11:55

28 лютого в пункті пропуску «Вільча» прикордонниками Житомирського загону спільно з підрозділом боротьби з контрабандою Житомирської митниці припинено спробу переміщення незадекларованих 58100 доларів США та 162500 російських рублів.

Про це 1 березня Житомир.info розповіли у прес-службах Житомирської митниці та північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Готівку в еквіваленті 1,6 млн грн (58100 доларів США та 162500 російських рублів) намагався перевезти громадянин Республіки Білорусь в Україну в автомобілі MAN. Під час проведення огляду особа вела себе неадекватно, створила конфліктну ситуацію. Стосовно водія складено протокол про порушення митних правил за статтею 483 Митного кодексу України, виявлені кошти вилучено. В подальшому справа буде розглянута в суді. Санкція статті за вчинення даного правопорушення передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості безпосередніх предметів порушення митних правил з їх конфіскацією», - зазначається у повідомленнях прес-служб.

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня 2018 року в міжнародному пункті пропуску сполучення «Виступовичі» іноземець-водій автомобіля Toyota намагався дати хабара житомирському прикордоннику в розмірі 50 євро за пришвидшений огляд транспортного засобу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: митниця прикордонники кошти  
Матеріали по темі