Події

У райцентрі Житомирської області мікроавтобус врізався в кам’яний паркан, водій з місця ДТП втік

5 March 2019, 11:17

4 березня у Баранівці Volkswagen LT врізався у кам’яний паркан чужого домоволодіння. Винуватець пригоди втік з місця події.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Водій у нетверезому стані проїжджав по вулиці Партизанській на високій швидкості і, розминаючись із зустрічним транспортним засобом, різко загальмував і зніс огорожу розташованих поблизу будинків. З місця пригоди втік, не дочекавшись приїзду поліції, оскільки на виклик поліцейські приїхали приблизно через півгодини», - запевнили читачі.

5 березня у відділі комунікації поліції Житомирської області розповіли подробиці дорожньо-транспортної пригоди.

«До Баранівського відділення поліції близько 17.50 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої автомобілем пошкоджено огорожу домоволодіння місцевих жителів. На місце події виїхали працівники наряду сектору реагування патрульної поліції. Попередньо з’ясовано, що водій малотоннажного буса Volkswagen LT, вочевидь, не вибрав безпечної швидкості і, не впоравшись із керуванням, пошкодив спочатку дерев’яну огорожу чужого обійстя, а потім зіткнувся з кам’яним парканом. Автомобіль зазнав суттєвих механічних пошкоджень. Керманич з місця пригоди втік. Поліцейські належним чином задокументували подію. Наразі тривають заходи щодо встановлення особи горе-керманича та його місця знаходження», - поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 21 грудня 2018 року в місті Коростень BMW зіштовхнувся з Lanos, збив стовп та в’їхав у паркан.

9 лютого 2019 року п’яний водій на ВАЗ врізався та зніс частину паркану чужого домоволодіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Баранівка ДТП поліція мікроавтобус  
Матеріали по темі