Суспільство

У Житомирській області за п’ять років батько заборгував дітям понад 120 тис. грн аліментів

5 March 2019, 17:02

За два місяці 2019 року органи державної виконавчої служби Житомирської області стягнули на користь дітей 51,8 млн грн аліментів.

Про це 5 березня інформує прес-служба головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

«Жителю Попільнянського району, який за майже п’ять років заборгував двом своїм дітям 120,6 тис. гривень, державні виконавці Попільнянського районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Житомирській області обмежили у праві виїзду за межі України, користуватися зброєю та полювати, керувати транспортними засобами, наклали арешт на його рухоме й нерухоме майно, що, зрештою, і спонукало батька погасити заборгованість. До всього цього додався ще й штраф у розмірі 50 % від суми заборгованості. А це понад 60 тисяч гривень, які з боржника відраховуватимуться за місцем його роботи», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянин, який забув про власну доньку на 10 років, змушений був заплатити 100 тис. грн аліментів разом з боргом. Також, у Новограді-Волинському мати заборгувала трьом своїм дітям 11 тисяч гривень. Кошти відроблятиме на суспільно корисних роботах.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Попільнянський район аліменти юстиція  
Матеріали по темі