Місто

Влада Житомира хоче продати на аукціоні адмінприміщення колишнього ЖЕКу №15

6 March 2019, 13:08

Влада Житомира хоче виставити на аукціон нежитлове приміщення у будинку №23 на вулиці Юрка Тютюнника.

Відповідний проект рішення сесії 5 березня опублікований на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади загальною площею 355,6 кв.м, що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Юрка Тютюнника, 23 та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство No15» Житомирської міської ради», - йдеться у проекті рішення.

Вказана площа співпадає з площею адміністративного приміщення ЖЕКу №15, який знаходився в п’ятиповерховому цегляному будинку на вул.Войкова (зараз – вул.Юрка Тютюнника).

Нагадаємо, це приміщення додали до переліку об’єктів, які підлягають приватизації в 2019 році, за рекомендацією погоджувальної ради. Перелік був затверджений на сесії міської ради 7 лютого.

У приміщенні колишнього ЖЕКу зараз знаходиться його «приватний тезка» - ПП «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 15» Житлової керуючої компанії, засноване в лютому 2016 року Дев’ятком Валерієм Валерійовичем, який керує комунальним підприємством ВЖРЕП №15. Зараз комунальний ЖЕК перебуває в стадії ліквідації, але в листопаді 2018 року мер Житомира підписав розпорядження про продовження контракту з Валерієм Дев’ятком до 7 травня 2019 року. До речі, у вересні 2013 року директора ЖЕК №15 мер Володимир Дебой нагородив іменним годинником міського голови – Валерій Дев’ятко отримав нагороду «за сумлінну працю, трудову майстерність, активну участь у життєдіяльності міста та з нагоди 1129-ої річниці від дня заснування міста Житомира».

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 7 лютого 2019 року затвердили перелік об’єктів комунальної власності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації у поточному році: п’ять об’єктів соціально-культурного призначення та 48 – окреме майно, де 16 приміщень – перехідні з 2018 року. Перший в поточному році аукціон з продажу приміщень стартував 3 березня: знову будуть намагатися продати будівлю колишнього дитячого інфекційного відділення по вул. Романа Шухевича, 2а зі стартовою ціною 10,7 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизація аукціон ЖЕК  
Матеріали по темі