Новини компаній

Інсталяції для унітазів - зручне і стильне рішення

7 March 2019, 15:22

Сьогодні ринок сантехнічних товарів пропонує безліч моделей унітазів: класичних і оригінальних дизайнерських. Гідною альтернативою звичним конструкціям стали інсталяції для унітазів, винайдені маркетологами в 80-х роках минулого століття. Великий асортимент моделей представлений тут .

Переваги інсталяцій для унітазів

Конструктивно інсталяція представляє металеву раму зі спеціальним механізмом, призначеним для кріплення самого унітазу. Техніка, закріплена на стіні, надає можливість розташувати її в будь-якому зручному місці санвузла. Купити інсталяцію для унітазів воліють шанувальники сучасних стилів дизайну інтер'єрів, а також ті, хто піклується про чистоту санвузлів.

До незаперечною перевагою інсталяцій можна віднести:

  • можливість заощадити простір;
  • труби і комунікації приховані стіною, що створює естетичний вигляд, роблячи санвузол більш просторим;
  • надійність конструкції забезпечується спеціальним механізмом кріплення до рами;
  • замаскований бачок створює менше шуму при зливі води;
  • практичність використання інсталяції обумовлена зручністю збирання, так як унітаз підвішений над підлогою.

При цьому ламаються інсталяція для унітазів досить рідко, тому служить дуже довго. Якість виробів залежить від конкретного виробника, тому при виборі варто віддавати перевагу зарекомендували себе брендам

Ціна інсталяції для унітазів, звичайно, вище, ніж у класичних, але це компенсується стильним дизайном, можливістю створити естетичний інтер'єр санвузла. Лінійка сучасної продукції включає бюджетні і більш дорогі моделі. Останні можуть бути оснащені додатковими функціями, наприклад, підігрівом, дистанційним керуванням, аерацією, сушінням. Деякі поєднують відразу два пристрої - унітаз і біде. Представлені на ринку інсталяції мають різний дизайн, представлені в широкій колірній гамі, серед якої можна без зусиль підібрати найбільш підходяще до інтер'єру виріб.

Купити інсталяцію для унітазу в Україні пропонує наш інтернет-магазин. Великий вибір моделей відомих європейських брендів, представлених в широкому ціновому діапазоні, дозволить вам вибрати і купити найбільш підходящу конструкцію. Оформивши замовлення, ви можете залишити заявку на доставку обраного товару по Києву.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі