Події

На трасі в Житомирській області Toyota збила пішохода: чоловік загинув на місці ДТП

21 March 2019, 10:01

На автодорозі Овруч-Словечно, поблизу с. Черепин Овруцького району, 20 березня близько 19:00 сталася фатальна дорожньо-транспортна пригода.

Про це 21 березня інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota Camry, 30-річний житель м. Овруча, рухаючись у напрямку райцентру, вчинив наїзд на пішохода, 44-річного місцевого жителя, який раптово вийшов на дорогу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події», - йдеться у повідомленні.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні учасники дорожнього руху! Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте: темна пора доби є одним із чинників, що підвищує ризик потрапляння у ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2019 року на трасі Київ-Чоп у Житомирському районі у двох ДТП загинули чоловік та жінка, поліція встановлювала особи загиблих.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Овруцький район пішохід  
Матеріали по темі