Влада

​У Житомирі оголосили повторний конкурс на посаду директора Третього інклюзивного центру, оклад 6700 грн

21 March 2019, 10:34

Департамент освіти Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради.

Оголошення про це 21 березня розмістили на сайті мерії.

Третій ІРЦ розміщений у мікрорайоні Східному, на Кибальчича, 7.

Кандидат на посаду директора повинен мати вищу освіту за спеціальністю «Корекційна освіта», «Дефектологія» або «Психологія» та не менше 5 років стажу за фахом.

Станом на 20 березня посадовий оклад директора – 6690,60 грн, можливі доплати, надбавки, підвищення, заохочення. Відпустка 56 календарних днів.

Термін дії контракту – 3 роки, робочий день ненормований. Документи для участі в конкурсі приймають до 10 квітня 2019 року за адресою: вул. В. Бердичівська, 7, департамент освіти міської ради. Тривалість конкурсу – не більше ніж 2 місяці з дня оголошення. Секретар конкурсної комісії – Кухарчук Тетяна Євстафіївна.

Також в оголошенні зазначається орієнтовний перелік тем для проведення письмового тестування на посаду директора ІРЦ.

Нагадаємо, житомирські інклюзивно-ресурсні центри – це колишні психолого-медико-педагогічні комісії, які є окремими юридичними особами і працюватимуть з дітьми з особливими потребами. Перший ІРЦ знаходиться за адресою вул. Старий бульвар, 21, на місці колишньої психолого-медико-педагогічної консультації. Другий - за адресою ЗОШ №33 (Велика Бердичівська, 52), третій – за адресою ЗОШ №14 на Кибальчича.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2018 року департамент освіти Житомира оголосив конкурс на посади директорів трьох інклюзивно-ресурсних центрів. У листопаді 2018 обрали двох директорів (Колос Тетяну та Аллу Шовтюк). Третього директора тоді не знайшли: конкурс не відбувся у зв’язку з тим, що єдина кандидатка мала кваліфікацію вихователя та вчителя початкових класів, що не відповідає вимогам конкурсу. У січні 2019-го на роботу у Другий ІРЦ взяли 7 педагогів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ІРЦ інклюзивний центр директор інклюзія  
Матеріали по темі