Фоторепортаж

Сонати для маляти: концерт для майбутніх мам у Житомирській філармонії. Фоторепортаж

29 March 2019, 16:55

29 березня у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера вже вдруге пройшов концерт для вагітних «Сонати для маляти».

Глядачів було небагато, зате артисти на сцені філармонії виклались на всіх 100, виконуючи класичні музичні твори. Для майбутніх матусь співали всесвітньо відома «Орея», тріо бандуристок «Радана» та солісти філармонії. Балетна група дарувала зворушливі танцювальні композиції.

В інтерв’ю Житомир.info 27 березня гендиректорка філармонії Тетяна Руденька розповідала, що класичні концерти для майбутніх матусь «Сонати для маляти» проходитимуть щомісяця в останню п’ятницю. Програма невелика, розрахована на годину, щоб мами не втомилися. Що співати і грати для маляток в утробі, запитували у провідних акушерів та неоналотогів.

«Такої атмосфери ніхто не очікував, зал був практично заповнений, атмосфера чудова. Це живе виконання класичної музики, яка подобається діткам в утробі - Моцарт, Шопен. Все це було в театралізованій формі, з використанням спец ефектів», - розповідала керівниця про перший концерт, який відбувся 22 лютого.

Квитки можна придбати у касах філармонії та театру ляльок за 70 грн.

Повне інтерв’ю з Тетяною Руденькою можна прочитати тут




Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: філармонія концерт вагітна  
Матеріали по темі