Події

Суд обере покарання для 37-річного житомирянина, який погрожував прокурору розправою

29 March 2019, 17:39

У Житомирі кримінальне провадження щодо особи, яка у залі суду погрожувала прокурору фізичною розправою, передали до суду.

Про 29 березня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що 37-річний житомирянин, якого вироком Корольовського районного суду м. Житомира від 01.03.2019 визнано винним у спричинені умисних легких тілесних ушкоджень колишній дружині, перебуваючи у судовій залі та побачивши прокурора, який підтримував обвинувачення по його справі, став погрожувати йому фізичною розправою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводило слідче управління ГУНП в області. Справу розглядатиме Богунський районний суд м. Житомира», - повідомила прокуратура.

Прокуратура області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків), який карається виправними роботами на строк до 2 років або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, житомирянин, якого вироком Корольовського районного суду Житомира від 1 березня 2019 року визнали винним у спричинені умисних легких тілесних ушкоджень колишній дружині, у понеділок, 11 березня 2019 року, забираючи копію судового рішення, побачив у судовій залі прокурора, який підтримував обвинувачення по його справі, та у присутності свідків, став погрожувати йому фізичною розправою та вбивством, нецензурно висловлюючись.

Як повідомляв Житомир.info, 24-річний житель Бердичева під час судового засідання про обрання йому міри запобіжного заходу за крадіжку 22 грудня 2018 року погрожував вбивством прокурору Бердичівської місцевої прокуратури та членам його сім’ї.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погроза прокурор суд прокуратура  
Матеріали по темі