Події

​На заправці під Житомиром поліція «пов’язала» квартирних злодіїв, які втікали на Volkswagen

29 March 2019, 18:27

29 березня на автодорозі Київ-Чоп, неподалік міста Коростишів, працівники кримінальної поліції ГУНП Житомирщини затримали двох осіб, які пересувались в автомобілі Volkswagen Golf.

За наявною в оперативників інформацією, чоловіки щойно обікрали квартиру житомирянки, - поінформував 29 березня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Перевіряючи інформацію про підозрілих осіб, які уранці з’явились у Житомирі, поліцейські виявили стороннє проникнення до приватної квартири, а у самій оселі – безлад та розкидані речі. У результаті оперативних заходів встановили транспортний засіб, на якому могли пересуватись крадії. За 30 км від Житомира, на автозаправній станції на автодорозі Київ-Чоп, оперативники кримінальної поліції затримали вказаний автомобіль та двох чоловіків, які їхали в ньому», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалось, затримані є жителями міста Шостка Сумської області, 1976 та 1983 років народження. Останній з чоловіків раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

«Під час огляду в їхньому авто вилучено набір відмичок та низку речей, у тому числі ювелірні прикраси та ноутбук, що могли бути викраденими з оселі пенсіонерки. Сама жінка розповіла, що була відсутня вдома близько 3 годин, а коли повернулась, то її уже очікували поліцейські біля відчинених дверей квартири», - повідомляє поліція.

Попередня кваліфікація події – ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Розпочато відповідні перевірки щодо осіб затриманих та обставин крадіжки.

Нагадаємо, 27 березня 2019 у Любарському районі невідомі обікрали два будинки: винесли 10 тис. євро, 4 тис. доларів та золоті прикраси.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 29 березня 2019 в центрі Житомира серед ночі злодії запустили феєрверк, розбили скло та обікрали магазин одягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злодій крадіжка домушник поліція  
Матеріали по темі