Здоров'я

Ще в одному районі Житомирської області через кір на карантин закрили школу

16 April 2019, 15:30

Із 16 квітня у Житомирській області через випадки захворювання на кір призупинили навчання у двох закладах – Олевській гімназії та Дашицькій ЗОШ I-II ст. у Хорошівському районі.

Про це повідомили в управлінні освіти і науки ОДА, – пише 16 квітня прес-служба облдержадміністрації.

«Після позачергових засідань місцевих комісій з питань ТЕБ та НС, які пройшли 15 квітня, тимчасово зупиняється навчальний процес в Олевській гімназії та Дашицькій ЗОШ I-II ст. Хорошівського району. Навчання через випадки захворювання на кір призупинено в Олевському районі із 16 по 26 квітня, а в Хорошівському – до 22 квітня», – зазначила начальник управління освіти та науки ОДА Лариса Шевчук.

Як повідомили в ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», спалах кору виявили в Дашицькій ЗОШ – 6 дітей звернулись до лікарні, де підтвердили діагноз. В Олевській гімназії виявили 4 випадки захворювання, серед них один – у вчителя навчального закладу.

Нагадаємо, 16 квітня 2019 року в Житомирській міській раді поінформували про те, що в обласному центрі реєструється неблагополучна епідемічна ситуація щодо захворюваності населення на кір.

Як повідомляв Житомир.info, з 16 по 26 квітня в Олевську через кір серед учнів та вчителів на карантин закрили місцеву гімназію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хорошівський район Олевський район ОДА хвороба кір  
Матеріали по темі