Події

На Польовій у Житомирі ДТП: автомобіль перекинувся на дах

23 April 2019, 12:12

У Житомирі 23 квітня близько 12:00 на Польовій сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На Польовій на даху лежить автомобіль. На місці події є поліція», - розповіли читачі.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info інформацію про дорожньо-транспортну пригоду підтвердили.

«23 квітня о 10.55 на вулиці Польовий майдан водій транспортного засобу Volkswagen Passat 1978 року народження здійснив виїзд на смугу зустрічного руху для виконання обгону, перетнувши дорожню розмітку, яка поділяє транспортні потоки протилежних напрямків на дорогах, які мають чотири і більше смуг. Під час обгону водій не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, не дотримався безпечного інтервалу та здійснив зіткнення з автомобілем ЗІЛ ММЗ 4502, що рухався в попутному напрямку в лівій смузі, внаслідок чого допустив перекидання власного авто. Автомобілі отримали механічні пошкодження, потерпілих немає», - розповіла т.в.о. старшого інспектора управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2019 року в Житомирі на перехресті вулиць Івана Мазепи та Бориса Тена автомобіль поліції зіштовхнувся з Daewoo та Toyota.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Польова поліція  
Матеріали по темі