Місто

​Постачальник майже вдвічі знизив ціну, аби продати Житомиру 100 напівсфер для тротуарів

2 May 2019, 16:11

Для житомирських тротуарів придбали 100 нових бетонних напівсфер. Очікувалось, що за них КП «Управління автомобільних шляхів» заплатить близько 55 тис. грн, проте київська фірма вдвічі знизила свою пропозицію і готова поставити заявлений товар за 28 тис. грн.

Тендер на придбання напівсферичних бетонних куль КП «УАШ» оголосило 15 квітня. У технічних вимогах зазначається, що придбати збираються 100 напівсферичних бетонних куль з вбудованим монтажним штирем. Усі вони мають бути не фарбованими. У вартість товару має входити доставка.

2 травня відбулась процедура розкриття тендерних пропозицій, яких на участь в аукціоні надійшло три.

У первинних пропозиціях від усіх трьох учасників зазначалося, що вартість поставки 100 заявлених виробів становить близько 50 тис. грн. Проте в ході аукціону один з учасників – ТОВ «Інтер Декор» майже вдвічі знизив вартість і заявив про готовність продати бетонні напівсфери по 280 грн за одиницю, тобто загальна вартість закупівлі становитиме 28 тис. грн.

На ресурсі YouControl міститься інформація про те, що ТОВ «Інтер Декор» - київська фірма, зареєстрована в 2014 році, має широкий перелік зареєстрованих видів діяльності, основним з яких є - діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами.

Як розповіли Житомир.info в КП "УАШ" нові напівсфери планують розмістити на вулиці Київській, від перехрестя зі Східною і до ТРЦ Глобал UA. Частину з новопридбаних напівкуль уже розмістили на розі вулиць Київської та Небесної сотні, поряд з кафе.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 року діти розмалювали бетонні напівсфери, які були встановлені на тротуарі по вулиці Київській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напівсфера болард тротуар УАШ тендер  
Матеріали по темі