Місто

​У Житомирі більше доби водоканал промиватиме труби: людей просять не користуватися водою

13 May 2019, 14:18

З вечора 15 травня і до ранку 17 травня у Житомирі проводитимуть планову промивку водомережі та резервуарів питної води. Тож на місцевому водоканалі не радять у ці дні використовувати воду з кранів для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб.

Про це йдеться в дописі на сторінці КП «Житомирводоканал», опублікованому 13 травня.

«До уваги житомирян‼ КП «Житомирводоканал» здійснюватиме планову промивку мереж та резервуарів питної води. Промивання та дезінфекція мереж систем подачі та розподілу води проводитиметься з 23.00 15 травня до 06.00 17 травня. Промивання - це знезараження і дезінфекція водопровідних мереж міста з метою попередження негативного впливу стану водопровідних мереж, на яких накопичується осад, на якість води. Під час проведення робіт КП «Житомирводоканал» не рекомендує використовувати воду для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб», - йдеться у повідомленні.

На водоканалі журналісту Житомир.info уточнили, що цього разу не передбачається зупинка водопостачання в Житомирі під час промивання водопровідних мереж, як це відбувалось минулі рази.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 року КП «Житомирводоканал» пояснював, навіщо двічі на рік промивають мережі.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал промивка труба вода  
Матеріали по темі