Фоторепортаж

​Вулиця Михайлівська у Житомирі перетворилась на «маленьку Європу». Фоторепортаж

18 May 2019, 13:54

У суботу, 18 травня, Житомир святкує День Європи. З самого ранку на прикрашеній прапорами держав ЄС вулиці Михайлівській встановили 28 фотозон, аби житомиряни змогли «помандрувати» країнами Європи.

Проект «Feel Europe» уже став традиційним заходом, який відбувається у Житомирі в рамках відзначення Дня Європи, адже житомиряни дуже люблять фотографуватися та подорожувати. А тут можна одночасно «відвідати» кілька десятків європейських країн, проникнутись особливою атмосферою, познайомитись з традиціями, звичаями, національним вбранням та іншими особливостями кожної країни ЄС.

Окрім того, в рамках святкування Дня Європи у Житомирі, на головній пішохідній вулиці міста розпочалась битва юних кухарів «SALAD JUNIOR FEST». А на майдані Корольова триває дискусійна панель «Житомир – місто рівних можливостей», концертна програма та показові спортивні виступи.

Як повідомляв Житомир.info, о 18.00 18 травня на двох локаціях в місті Житомирі відбудуться святкові заходи до Дня Європи: джаз-фест «Jazzomir» на Замковій горі та танцювально-мистецький марафон на вул. Михайлівська, родзинкою якого стануть виступи кавер-гурту «Мадам Джоджос» та майстер-класи від Влада Ями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День Європи фотозона Михайлівська  
Матеріали по темі