Місто

​Житомирські комунальники ремонтують дорогу біля трамвайних колій на перехресті Покровської та Грушевського

24 May 2019, 13:02

24 травня на перехресті вулиць Покровської та Грушевського ремонтують дорогу.

Про це повідомляє прес-служба КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та просить вибачення за можливі незручності.

«24 травня працівники КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» спільно з КП «Управління автомобільних шляхів» розпочали роботи по ліквідації ямковості на перехресті вулиць Покровської та Грушевського. Роботи мають закінчити сьогодні. Просимо вибачення за незручності», - йдеться у повідомленні.

У ТТУ також додають, що для проведення ремонтних робіт на трамвайних коліях комунальне підприємство придбало генератор напруги та відбійний молоток.

«Знаю, знаю, усі водії ненавидять це перехрестя. Зібрали гроші, сьогодні завершимо роботи», - написав про ремонт на Грушевського-Покровській на своїй сторінці у соцмережі директор КП «ЖТТУ» Євгеній Демчик.

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня 2019 року на перехресті Грушевського та Театральної в центрі Житомира комунальники розпочали ремонтувати дорожнє покриття через трамвайні колії та обіцяли 22-26 квітня продовжити ремонтні роботи на Грушевського-Покровській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ УАШ ремонт Покровська-Грушевського ямковий ремонт  
Матеріали по темі