Влада

У Житомирі та області СБУ три дні проводитиме антитерористичні навчання, наближені до реальних

27 May 2019, 13:38

У період з 29 по 31 травня 2019 року координаційна група антитерористичного центру при УСБУ в Житомирській області проведе планові антитерористичні навчання.

Про це 27 травня інформує прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Масштабні тренування відбудуться в Житомирі та області в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки. У навчаннях візьмуть участь регіональні підрозділи СБ України, Нацполіції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування. Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо», - йдеться у повідомленні.

Служба безпеки України просить жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

«Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих осіб, предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ в Житомирській області (0412) 47-21-52, (096) 563-02-07) або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102», - зазначили у СБУ.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році СБУ двічі проводила антитерористичні навчання: у травні та у вересні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ навчання  
Матеріали по темі