Місто

​Фірма екс-заступника мера Житомира виграла тендер на ремонт вулиці Жуйка за 600 тис. грн

31 May 2019, 17:03

У Житомирі планують виконати поточний ремонт вулиці Жуйка. 31 травня відбувся аукціон, на якому найвигіднішою виявилась пропозиція у 615,45 тис. грн від фірми колишнього заступника мера Житомира Олександра Фещенка - ПрАТ «Житомирське шляхово-будівельне управління №19».

За даними ресурсу ProZorro, тендер на поточний ремонт вулиці Жуйка в Житомирі на площі 1449 кв. м був оголошений КП «УАШ» 15 травня. 31 травня відбувся аукціон, у якому взяли участь дві житомирські фірми: ТОВ «Асфальт плюс» та ПрАТ Житомирське ШБУ №19.

За даними протоколу розкриття пропозицій, вигіднішою виявилась пропозиція ШБУ №19 у 615 тис. 450 грн, яка була на 16 тис. грн нижчою від пропозиції іншого учасника. Наразі ПрАТ «Житомирське ШБУ №19» очікує рішення тендерного комітету.



За даними clarity-project.info, приватне акціонерне товариство «Житомирське шляхово-будівельне управління №19» зареєстроване в Житомирі і спеціалізується на будівництві доріг та автострад. Директор – Фещенко Олександр Анатолійович, який керує фірмою з листопада 2017 року. Підприємство має 36 акціонерів. Кінцеві бенефіціари: Фещенко Катерина Григорівна, Святюк Раїса Василівна, Святюк Тарас Григорович.

Нагадаємо, з березня 2016 року по листопад 2017 року Олександр Фещенко обіймав посаду заступника міського голови Житомира. А взимку 2018 року стало відомо, що екс-заступник мера Житомира працює директором на Житомирському ШБУ №19, яке належить його дружині.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році ШБУ №19 за бюджетні кошти виконувало аварійні та поточні ремонти доріг у Житомирі. Активісти вбачали в цьому ознаки корупції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ШБУ Фещенко тендер вул. Жуйка  
Матеріали по темі