Місто

​Мережа магазинів «Килимовий Ярмарок» у Житомирі: якість виробів, широкий асортимент і знижки до 70%

3 June 2019, 10:33

Оселіть комфорт у вашій домівці разом з мережею магазинів «Килимовий Ярмарок». Ми пропонуємо широкий асортимент килимів різних текстур, подекуди неймовірних на дотик фактур, розмірів та форм. Бездоганну якість, безпечність та ексклюзивний дизайн на будь-який смак. Від сучасного стилю до східної класики, етнічними візерунками а чи абстракцією. У Килимовому Ярмарку - втілення кращих традицій килимарства від провідних світових виробників.

«В мережі магазинів «Килимовий Ярмарок» представлені 1000 дизайнів килимів з різних країн світу, таких як Туреччина, Індія, Бельгія, Іран, Греція», - розповідає продавець-консультант Вадим Скворцов.


«Килимовий ярмарок» дбає про кожного клієнта і дивує не лише розкішним вибором, але й вигідними цінами.

«З червня у нас проходитиме ліквідація попередніх колекцій. У нас діють знижки до 70%», - каже продавець-консультант.

Професійні продавці - консультанти Килимового Ярмарку - допоможуть підібрати килим так, щоб підкреслити й доповнити стиль вашого інтер’єру. Аби зробити його досконалим і завершеним, додавши оселі звукоізоляції та тепла. Якщо ж ви не певні у виборі, то Килимовий Ярмарок пропонує ексклюзивну послугу.

«Якщо ви вагаєтесь з розміром або дизайном, ви можете взяти килим на примірку. Ця послуга є безкоштовна та дуже зручна», - говорить Вадим Скворцов.

У Житомирі магазинів Килимовий ярмарок одразу два: в ТРЦ «Глобал» - меблевій зоні, та на Вітрука - в приміщенні колишнього садового центру Олді. Саме тут на 700 кв. м розмістилися килими та килимові доріжки різної ширини, відтінків, на будь який смак і гаманець.

«Приходьте у магазин «Килимовий Ярмарок», і наша команда допоможе підібрати вам килим у вашу оселю», - запрошує на гостину до мережі магазинів «Килимовий Ярмарок» у Житомирі продавець-консультант Вадим Скворцов.

Завітайте в «Килимовий Ярмарок» у Житомирі за адресами: вул. Київська, 77 та вул. Вітрука, 9Б.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі