Місто

Свято дитинства від родини Кропивницьких у Житомирі: атракціони, солодощі та безкоштовні розваги

3 June 2019, 11:09

Початок літа завжди асоціюється у маленьких житомирян не тільки зі спекою, гарними емоціями, канікулами, а й зі святковим настроєм, який вже декілька років поспіль дарують для жителів Мальованки та Корбутівнки родина депутатів Людмили та Володимира Кропивницьких.

Традиційно, у День захисту дітей, 1 червня, в районі Корбутівки, сім’я Кропивницьких влаштовує для маленьких містян конкурси, безкоштовні майстер-класи, конкурси з аніматорами, подарунки, солодку вату та морозиво.Цей рік не став виключенням!

На початку свята перед присутніми з привітанням та молитвою виступив отець Олександр.

«Я дякую організаторам сьогоднішнього свята, сім’ї Кропивницьких. Хотів би всім нам побажати гарного настрою, щоб таких світлих днів у нашому житті біло якнайбільше. Нехай в кожній родині буде більше щастя, достатку, злагоди, любові, поваги один до одного. Всім благословення», - наголосив отець Олександр.

Щороку до святкування Дня захисту дітей родина Кропивницьких залучає і вихованців навчальних закладів, які розташовані на території мікрорайонів Мальованки та Корбутівки.

«Традиційно, вже багато років поспіль, влаштовуємо таке, більш масштабне свято для дітей. До свята долучаємо й всі наші навчальні заклади Мальованки та Корбутівки. Варто наголосити, що раніше ми такі локації робили на території садочків. Сьогодні, крім того, що для дітлахів наша родина організувала безкоштовні майстер-класи, атракціони, солодку вату – всі учасники так званої концертної програми отримають подарунки», - сказав Володимир Кропивницький.

Своїми талановитими виступами всіх тих, хто завітав на свято Дня захисту дітей, яке організувала родина Кропивницьких, радували вихованці ДНЗ №6, ДНЗ №15, НВК №11, ЗОШ №1 та ЗОШ 32, а також учні Державного навчального закладу «Центр Легкої промисловості та побуту обслуговування населення м. Житомира».

По закінченню на гостей свята чекав неочікуваний солодкий подарунок!

Крім того, родина Людмили та Володимира Кропивницьких дякує управлінню патрульної поліції Житомирської області, працівники якої, відповідали за безпеку та порядок під час свята на Корбутівці.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі