Події

У річці Крошенка в Житомирі втопився молодий чоловік

3 June 2019, 11:16

1 червня офіційно розпочався купальний сезон. І вже в перший його день в Житомирі сталася трагедія на воді: в річці Крошенка потонув молодий чоловік.

Про це 3 червня у Facebook повідомило управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

«Внаслідок необережного поводження на воді в річці Крошенка втопився 32-річний чоловік, мешканець Житомира. Наступного дня водолазами Житомирської міської комунально-аварійної служби на воді тіло загиблого було вилучено з водойми», – йдеться у повідомленні.

В управлінні ЦЗ зауважують, що упродовж 2018 року на водних об'єктах області потонуло 29 осіб. Тут також нагадують правила поведінки на водних об’єктах, які можуть врятувати життя:

• потрібно відпочивати на воді тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях, там, де є рятувальні пости та станції. Краще уникати купання у незнайомих місцях та у стані алкогольного сп’яніння. В жодному разі не залишати дітей без нагляду;

• після тривалого перебування на сонці не слід пірнати у воду з розбігу, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінцівок;

• не можна стрибати у воду із непристосованих для цього споруд та у місцях, де глибина і стан дна невідомі. Намагайтесь утримуватись від купання у водоймищах із сильною течією і не плавати наодинці, особливо, якщо ви не впевнені у своїх силах. Хто не має навиків плавання, повинен використовувати засоби рятування та допомоги, такі як круги, жилети та інше.

Нагадаємо, 17 травня 2019 року в Новоград-Волинському районі 2-річна дитина втопилась у ставку, що знаходиться біля приватного домоволодіння.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2019 року в м. Андрушівка Житомирської області у річці Гуйва втопився молодий чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Крошенка  
Матеріали по темі